3. 9. 2024 ve 3:55 nastane novoluní v Panně, jež začne 2. 9. v 5:49 a skončí 4. 9. v 18:12. Slunce s Lunou budou v opozici na Saturna v Rybách (přesný aspekt se Sluncem 8. 9.) a v neharmonickém aspektu na Jupitera v Blížencích (přesný aspekt se Sluncem 12. 9.). Svět je neutrální, ale člověk svojí myslí rozděluje na pozitivní a negativní, dobré a špatné. Vše má svůj důvod a k něčemu slouží, proto i to zlé je pro něco dobré. Cítíme-li se dobře, jsme spokojení a nic nás nenutí něco dělat. Jakmile se přestaneme cítit dobře, máme potřebu něco udělat. Zatímco spokojenost uspává naši mysl, dělání rozvíjí naše myšlení. Když hledáme, co můžeme udělat, abychom se cítili dobře, nalézáme a poznáváme nové možnosti. Poznáváním se učíme, rozvíjíme a zlepšujeme, aby naše lepší já tvořilo svět lepším a krása se mohla projevit ve hmotě.

Myšlenka je energie, která se zhmotňuje a tvoří naši realitu. Myšlenky se generují na základě pocitů a emocí, proto chceme-li změnit svoji realitu, musíme vyčistit svoji energii. Nesnažme se být dokonalí, ale pracujme pro lásku a očisťujme své srdce, které je zdrojem bohatství a radosti. Je-li zraněné, bojí se dalšího zranění, proto se chrání, lásce se brání a opravdovou Lásku nezná. Pracujme každý den na sebelásce, abychom se přijali bez podmínek, odpustili si, ustala kritika, výčitky a soudy. Odpouštíme-li, pouštíme ze svého života stará zranění, toxické situace a lidi. Tím se detoxikujeme, zklidňujeme emoce a mysl a dostáváme se do přirozené rovnováhy, jejíž známkou je naše zdraví.

Vnitřní pohnutky směrem k sebelásce mění naše nastavení a fyzickým pohybem měníme prostředí kolem sebe. Pohneme-li se z místa, kde nám není dobře, změní se energie a promění se i naše myšlení. Vytvářejme si podmínky pro zdraví. Nečekejme na pomoc zvenku ani spasitele. Inspirovat se můžeme od druhých, ale pomoc si musíme sami. Čekáme-li na spasení, může tím být i nemoc, která nás zachrání tím, že způsobí, že z tohoto světa odejdeme. Život a příroda, která je jeho projevem, se neustále proměňují. Co se nemění, nevyvíjí se, nepřizpůsobuje se podmínkám a umírá.

Nemůžeme zabránit tomu, co se kolem nás děje. To můžeme jedině přijmout, ale můžeme se rozhodnout, jak se k tomu postavíme. Je v pořádku říkat ne a odmítnout, co s námi není v souladu a vydat se svojí cestou. Lidé, kteří neumí říkat ne, si často nechávají líbit, co se jim nelíbí a čím více si toho nechají líbit, tím více si druzí dovolují. Odmítnutí je stejně jako přijetí projevem lásky. Nebuďme smutní, když nás někdo odmítne. Tím jsme testováni z nezávislosti a sebepřijetí. Mějme se natolik rádi, abychom se nenechali zničit, a zachovali si svoje zdraví, které je naším největším bohatstvím.

Čistěme své fyzické tělo zdravým pohybem, stravou, čistou vodou, půsty…. Když pročistíme své energetické kanály, naše energie bude jasně zářit a naše tělo bude zdravé. Nenechme svoji mysl ustrnout a netrvejme na zkostnatělých myšlenkách. Pracujme na tom, aby nás nezničila, ale spolupracovala s námi. Propouštějme to, co nám neslouží, a otevírejme se novým poznáním, která nás povznášejí.

Pomoc si můžeme detoxikačními přípravky firmy Joalis. Je možné použít přípravky na mozek jako EmoDren, Cortex či Cranium, anebo emoční preparáty jako Emoce, Streson, Decitox. K rozpuštění psychocyst je vhodná řada Nodegenů. K harmonizaci vegetativního nervového systému se hodí např. Vegeton.