8. 5. 2024 v 5:21 nastane novoluní v Býku, které začne 6. 5. ve 23:42 a potrvá do 9. 5. 1:21. Slunce s Lunou budou v blízkosti krásné Venuše, rebelského Urana a štědrého Jupitera podporováni přísným Saturnem v Rybách. Buďme otevření změnám, stejně jako housenka, která neví, že může být krásným motýlem, ale vyvíjí se, prochází procesem a proměňuje se. Tak jako se z housenky časem stane motýl, může se člověk stát Buddhou. Ten opustil svoji bohatou rodinu, aby nalezl své vnitřní bohatství a obohatil jím náš svět.

Nechme proměnit své hodnoty a hodnotový systém a uvědomujme si své tělo, které je chrámem lásky. V něm je naše opravdové bohatství. Jsme-li zabydlení ve svém těle, cítíme se dobře, jsme spokojení a vyzařujeme krásu svého bytí.

Vše, o co usilujeme, chceme mít a vlastnit, abychom si zvýšili svoji hodnotu, je pomíjivé. To, co je uvnitř nás, je nám vlastní, hodnotnější, než to, co vlastníme, protože to je věčné. Nechme rozvinout krásu ve svém nitru. Tam je naše skutečné BOHAtství, které nám nikdo nemůže vzít. Uvolněme se a dívejme se očima lásky, protože tak můžeme spatřit krásu.

Přestaňme lpět na minulosti a tom, co nám neprospívá. Opusťme staré dluhy, křivdy a pocity viny, ať můžeme začít nově. Odpuštění nás osvobozuje a uvolňuje prostor, aby mohlo přijít něco nového. Děkujme za to, co máme, jídlo, které si každý den můžeme dopřát a prostor, kde můžeme složit hlavu. Jsme-li vděční, naše srdce se raduju a HOJí nedostatek, abychom spatřili opravdovou HOJnost.

Buďme vědomými a uvědomujme si, co se v nás odehrává. Když pečujeme o sebe a své tělo, spojujeme se se sebou, rozvíjíme sebelásku a stáváme se pravdivými, protože Láska je pravda. Čím jsme bdělejší, tím více světla vstupuje do našeho života. Když se v našem životě rozsvítí, uvidíme dary, které máme od Boha, a náš život se naplní světlem.

Rozvíjejme kvality, které jsou uvnitř nás. Když s nimi porosteme, rozvineme svoji tvořivost, která časem přinese své plody. Známe-li své dary, vlohy a nadání, uvědomujeme si svoji hodnotu a náš život se stává tvořivým a hodnotným. Uvolněme se a obohacujme svět svojí vnitřní krásou, ať jsme šťastní a spokojení.