25. 3. 2024 v 8:00 nastane úplněk ve Vahách se zatměním Luny, který začne 24. 3. ve 21:38 a potrvá do 27. 3. 10:03. Během úplňku se bude Slunce v Beranu vzdalovat od Neptuna v Rybách (přesný aspekt se Sluncem 17. 3.) a v příznivém aspektu ke Slunci i Luně bude Pluto ve Vodnáři (přesný aspekt se Sluncem 21. 3.). Ponechme si své sny a dělejme patřičné kroky, aby se mohly stát skutečností. Bez našeho přičinění se nemohou naplnit. Pokud něčemu opravdu věříme, naše víra vychází z hloubi srdce, které je tak mocné, že si přitáhne to, pro co hoří. Důvěřujme svému srdci a mějme odvahu projevit jeho pravdu. Nehasme jeho oheň, ale vynesme na povrch to, co se ukrývá hluboko v nás. Důvěrou v sebe přetrhejme pouta a osvoboďme se od starých omezení, abychom se mohli vznést za svými sny a realizovat pravdu ukrytou v našem srdci.

Harmonické spojení Slunce s Plutem nám pomáhá k transformaci, smrti a znovuzrození. Nechme minulost minulostí, protože ji již nemůžeme změnit a začněme znovu. Zaměřme se na svoji energii a to, co se v nás skrývá. V nás je semínko, které chce prorazit, ukázat svoji krásu a obohatit svět. Máme-li strach, co se z něho zrodí, zápasíme sami se sebou a popíráme svoji přirozenost. Semínko touží žít, tlačí na nás a doráží, aby bylo přijato a zviditelněno. Budeme-li o něj s láskou pečovat, zrodí se v nás nový život, který nás transformuje. Co v lásce vyrůstá, přináší radost, ukazuje svoji krásu a obohacuje nás.

Buďme k sobě ohleduplní, pečujme o sebe a zharmonizujme svůj vnitřní svět, protože vnější svět je odrazem našeho vnitřního světa. Máme-li vyvážený vztah uvnitř sebe, jsme v klidu, cítíme sami sebe a své potřeby. Víme-li, kdy konat a kdy odpočívat, poznáme, co potřebujeme a aktivujeme tu stranu, aktivní anebo pasivní, která nás vrátí do rovnováhy. Jsme-li vyrovnaní, jsme klidní a vytváříme harmonické vztahy. Převezměme zodpovědnost za svůj život a pracujme se sebou. Naše spokojenost vytváří pokoj a mír na zemi.