25. 1. 2024 v 18:53 nastane úplněk ve Lvu, který začne ráno v 8:37 a skončí 27. 1. ve 20:12, kdy Slunce v blízkosti Pluta ve Vodnáři v opozici na Lunu ve Lvu vytvoří neharmonický aspekt na Jupiter v Býku. Pluto, které 21. 1. 2024 vstoupilo do Vodnáře, a s malou přestávkou (od 2. 9. do 19. 11. 2024) zde pobude až do roku 2043, na nás tlačí, abychom se přerodili, osvobodili se od já, ega, které se ztotožňuje s hmotou a objevili své pravé Já, které je spojené s tím, co nás přesahuje a slouží celku. I když je jeho tlak nesnesitelný, chce z nás vymáčknout naši pravou podstatu, naše pravé Já a osvobodit nás.

Když se bojíme ukázat pravdu svého srdce, skrýváme se za masky, předstíráme, že jsme někým, kým nejsme a hrajeme falešné hry, kterými se vyčerpáváme a ztrácíme svoji sílu. Maska je jako krunýř, který nás chrání před zraněními a zároveň odděluje. Když mezi sebou soutěžíme, vzájemně se zraňujeme a okrádáme a posilujeme ego, které chce ocenění a uznání. Je-li naše ego silné, cítíme se oddělení a osamocení. Opusťme to, na čem egoisticky trváme, co ego potřebuje mít a vlastnit, aby dominovalo a cítilo se mocné. Když se pomocí Pluta zbavíme toho, co nás zatěžuje, osvobodíme se z jeho tlaku a zrodíme se ve své přirozenosti, ve svém pravém Já, které slouží celku. To je naše čistá podstata, která nás spojuje do jednoty. Jsme-li v jednotě, energie volně proudí.

Jupiter v Býku otevírá naši cestu růstu. Spatřujeme-li růst ve hmotě, chceme vlastnit a být bohatí, hromadíme a honíme se za penězi a hmotnými statky, kterými si potvrzujeme svoji moc. Když si všechno můžeme rychle koupit, vše je dostupné a je toho dostatek, je lehké hromadit. Pokud na nic nemusíme čekat, jedna věc nahrazuje druhou, ale jednu pro druhou si nedokážeme užít. Toužíme-li po dalších a lepších věcech, které nás na chvíli zabaví, nemáme čas užívat si to, co máme a radovat se z obyčejných věcí. Svět hmoty si sami tvoříme a naše tvořivost je nevyčerpatelná. Stále bude něco nového a zajímavého, ale „vnější pozlátka“, která chce ego mít, aby se mohlo předvést a oslnit, nás nikdy nedokáží uspokojit. Chceme-li být spokojení, musíme se otevřít energiím, které nejsou vidět, ale ovlivňují náš život. Ty nevidíme, podobně jako radiové vlny, ale přijímač je zachytí, zpracuje, vyšle informace a ovlivní náš osud. Uvolněme se a vnímejme proud života, který je v nás a jeho vlny nás formují, informují a nesou. Poznejme svůj přijímač, který vytváří náš osud. To je ten správný růst, který nás dokáže udělat šťastnými. Vylaďme se na správné vlny.

Všichni jsme součástí celku a podílíme se na tvoření společnosti. Je-li vše propojené, mezi přijímáním a dáváním panuje rovnováha a energie volně proudí. Kdo má srdce otevřené, nebojí se dávat. Kdo rád bere, zapomíná, kde jsou limity a hromadí, proto se statečné srdce musí ozvat, aby se energie vyrovnaly a nerozdělovaly společnost. Sdílíme-li svoji energii ve společnosti, kde se cítíme dobře, vzájemně se obohacujeme.

Buďme odvážní a ukažme pravdu svého srdce. Ono je naší pravou podstatou, základem lidství. V něm je láska a pravda, která chce být zviditelněna. Nenechme se ovládnout ani zastrašit těmi, kteří chtějí dominovat a na druhé zapomínají. Nestaňme se stroji, které se dají ovládat a naprogramovat, ale projevujme své lidství, jež nás spojuje. Rovnost, svornost a bratrství jsou silnou lidskou zbraní.